Tempahan Felt Hello Kitty

Assalamualaikum.. tempat korang ujan tak pagi nie.. Rawang ujan.. patut la mendung jer tadi.... Rupenye ujan nak turun.. Alhamdullillah..
Okela.. Fiza dah jupe hobi baru nie.. hehe.. jahit kain felt.. Fiza belajar jahitan felt dengan Blogger Kak Zarena hari Selasa lepas..
Mula-mula Fiza belajar buat kepala Bear, lepas tu kak Ena bagitahu try la buat Hello Kitty.. 
Mr. Hubby pun tahu Fiza boleh buat.. dia pun minta Fiza buat Hello Kitty juga.. dan hasilnya..
Fiza saja letak kat FB semalam..
tak sangka ada yang nak beli..  Fiza pun buat tempahan pertama tu sampai jam 4 pagi..
Dua je pun... tapi lama sebab terkial2...
pastu pagi tadi Kak Ena pun nak juga.. 
Fiza pun buat lagi satu... masa untuk siapkan 1 Hello Kitty = 1 1/2 jam
tada.... dah siap..
nie lah hasilnya..
tak tahu la okay ke tidak dengan jahitan tu.. 
saya budak baru belajar...
hobi suka-suka jer...
Selamat Berhujung Minggu..
>_<

Post a comment

21 Comments

  1. comei...okla tu...yang penting rajin...^_^

    ReplyDelete
  2. comelnya!!! pandai akak buat,saya nak try jugak,cuma susah nak cari kain felt kat kampung ni,uhuk uhuk

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya, my babby like it so much

    ReplyDelete
  4. Comel la fiza.. kreatif.. akak menjahit failed. .hehehe..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini Fiza...comelnyer...

    ReplyDelete
  6. cantik! nak belajar jugak..tapi tak berkesempatan lagi..hehe

    ReplyDelete
  7. Hobi yg menguntungkan tu, mesti makin ramai yg order nanti :)

    ReplyDelete
  8. Tomei ^_^
    Buat bisnes tau. Dapat rezeki banyak nanti.

    ReplyDelete
  9. Comel sangat ni kak Fiza! :D

    ReplyDelete
  10. comel..nnt lama2 mesti fiza terer..lya tak ada masa lagi nak buat nie..bzy b2b :)

    ReplyDelete
  11. comei...bolehla buat giveaway...mesti ramai minat

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum fiza, alahaii comelnya. pandai awak buat. hee singgah menabung nissan sini~~~

    ReplyDelete
  13. salam. comel hee
    btw menabung digi dan nissan kat sini :)

    ReplyDelete
  14. cantiknya kak fiza! ^_^
    miza tak reti buat hello kitty...
    susah..hehee
    kagum2! :D

    ReplyDelete
  15. ya allah kak fizaaaaaa
    serious comel ish you should sell it!! <333

    ReplyDelete