Mamamia Baby Diapers lampin pakai buang yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan

Assalamualaikum. Jarang kita dengar mommy kat luar sana yang gunakan lampin kain untuk bayi dan anak mereka. Rata-rata semuanya telah menggunakan lampin pakai buang. Bukan apa, kalau pakai yang jenis kain, terpaksa basuh, belum lagi kalau bocor. Memang banyak tenaga dan masa terbuang semata-mata hendak mencuci lampin anak.




Mamamia Baby Diapers lampin pakai buang yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan | Ada pelbagai jenama diapers yang ada di pasaran. Ada yang murah dan ada yang mahal. Tetapi kalau ada mommies yang mencari lampin pakai buang yang mana bukan sahaja harganya yang murah tetapi ia juga berkualiti, Fiza cadangkan untuk berikan si manja mencuba Mamamia Baby Diapers.

Mamamia Baby Diapers adalah lampin bayi yang mempunyai bahan berkualiti tinggi, mempunyai daya serapan yang tinggi dan lapisan kapas lembut yang mana membantu mencegah kegatalan. 


Didatangkan dengan dua pilihan iaitu Mamamia Baby Diapers Active Dry Pants dan Mamamia Baby Diapers Soft Magic Tape. Saiz bergantung kepada ukuran berat si manja. Mamamia Baby Diapers juga selamat untuk si manja kerana ianya :
  • Bebas Klorin
  • Disahkan Halal
  • Breathable Layer
  • Bahan Selembut Kapas
  • Bebas Kerengsaan

Mamamia Baby Diapers Active Dry Pants


Mamamia Baby Diapers Soft Magic Tape


Velcro Tape


Getah pinggang elastik dan lembut


Bangun tidur, lampin tidak bocor 


Jenis pants memang Fiza suka sebab getah pinggangnya sangat lembut. Nak koyak tepi dan buang pun senang. Jenis tape pun best sebab ianya didatangkan dengan ciri Velcro Tape yang boleh dilekatkan bersama berulang kali.


Terima kasih Mamamia


Promosi selagi stok masih ada


Istimewa sekarang ini, ada potongan harga untuk pembelian Mamamia Baby Diapers di Shopee dengan penghantaran percuma.

Juga ada hadiah menarik untuk pembelian min RM 50 (percuma Baby Apron) dan min RM 100 (percuma Adult Apron)

Untuk pembelian layari https://shopee.com.my/mamamia.malaysia
Semak juga IG @mamamiadiapers.my untuk maklumat lanjut.

Wassalam.

Post a comment

8 Comments

  1. macam menarik je mama mia ni, xpernah lg guna brand ni

    ReplyDelete
  2. yg penting halal dan selesa utk baby kan

    ReplyDelete
  3. dah takde anak pakai diapers..kalau tak nak jugak akak try..comel je kan packaging dia

    ReplyDelete
  4. pampers brand baru ke ni? sebab tak pernah nampak lagi brand ni. ok tak?

    ReplyDelete
  5. nampak bagus ,ni kalau humaira nampak gambar doraemon tu abis laaaa

    ReplyDelete
  6. Menarik tengok pampers dia.. Boleh cuba ni pakaikan dekat Farhanah

    ReplyDelete
  7. Nampak selesa anak fiza pakai.

    ReplyDelete