Makanan yang tidak perlu dimasak tetapi boleh makan panas-panas | Kembara Meals

Assalamualaikum. Famili Fiza memang suka pergi bercuti. Nak tahu apa yang kami selalu bawa kalau pergi bercuti? Makanan segera seperti megi 3 in 1 atau biskut memang wajib. Bukan apa kalau lapar sangat, boleh la makan kat dalam hotel tu. Tapi sekarang kami tak perlu bawa megi itu semua. Kami ada menu yang mudah untuk disediakan, lebih mengenyangkan tambah lagi sedap.


Makanan yang tidak perlu dimasak tetapi boleh makan panas-panas | Kembara Meals | Mana nak dapat makanan yang instant real food kalau bukan dengan KEMBARA Meals. Ia mengandungi nasi dan lauk sebenar. Fiza dah rasa Chicken Masak Merah with Tomato Rice dan Lamb Kuzi with hujan panas rice. Rasanya memang sama kalau kita masak sendiri atau beli di kedai.





Pilihan Menu Kembara:

Beef Rendang with Pilaf Rice
Chicken Masak Merah with Tomato Rice
Nasi Lemak with Chicken Rendang
Lamb Kuzi with Hujan Panas Rice




KEMBARA Meals memudahkan pengguna untuk dapat makan nasi dan lauk yang panas, bila-bila masa di mana jua sama ada indoor atau outdoor.

Chicken Masak Merah with Tomato Rice


Boleh makan panas-panas tanpa perlu susah sebab ia menggunakan kaedah self heating. Nak faham kena la tonton video review yang Fiza sediakan.




Setiap pek tahan selama 2 tahun & boleh disimpan pada suhu bilik. Ianya 100% HALAL JAKIM.

Untuk info lanjut dan pembelian, boleh whatsapp terus  


Post a comment

1 Comments

  1. Memg sedp kembara meals ni.. Haritu dh rasa sekali.. Cara nak panskan pun mudah.. Boleh bawa ke mana2

    ReplyDelete