Coolblog Fire Tiger King lemak manis

Assalamualaikum. Fiza bukan peminat boba, tetapi selalu juga minum coolblog. Selalunya Fiza akan ambil minuman biasa-biasa macam fruitti ice blended atau oreo smoothies. Memang sedap. Hari ini bila nampak banting depan kiosk Coolblog yang gah. Perghh memang tertarik nak rasa.



Coolblog Fire Tiger King memang sedap | Tiger King on Fire ini minuman baru coolblog. teh susu gula perang, ditambah dengan Cheese Mousse. Kemudian ditaburkan dengan serbuk Fire Tiger King. Lepas tu dorang bakar atau brulee sehingga serbuk caramelized diatas setiap cawan. Rasanya memang lemak dan manis.


Cheese Mousse dibrulee

Comel pula ada love nie atas penutup
Minuman ini memang sangatlah manis. Kalau tahu Fiza minta kurangkan manis sebab lepas minum memang naik pening. Haha. Nasihat Fiza kalau korang nak minum minta dorang kurangkan manis yer.

Sedap memang tak dinafikan. Lepas ini kalau Fiza nak minum lagi, memang Fiza akan minta kurang manis. 

Wassalam.

Post a comment

3 Comments

  1. Menggodanya rupa dia! Nak cubalah nanti :)

    ReplyDelete
  2. wah nampak sedap. saya pun kalau singgah cool blog , selalu beli yang chocolate smoothies oreo dan strawberry smoothies with pudding.

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam. design packaging menarik sangat tu ^_^

    ReplyDelete