Mulakan sarapan pagi dengan Whole Grain Starter Kit dari Nestle Breakfast Cereal

Assalamualaikum. Nestle Breakfast Cereal telah mengeluarkan 2000 kotak Whole Grain Starter Kit untuk diberikan kepada penggemar cereal Nestle. Alhamdulillah, rezeki anak-anak sebab Thaqif memang suka sangat makan Koko Krunch. 


Whole Grain Starter Kit 

Mulakan sarapan dengan Whole Grain Starter Kit dari Nestle Breakfast Cereal | Setiap pagi Fiza akan bekalkan satu kotak kecil koko krunch buat Thaqif ke nursery. Daripada dia makan jajan atau gula-gula baik Fiza berikan makanan berasaskan bijirin kepada Thaqif.

Mula-mula terima parcel ini di pejabat memang agak terkejut sebab besarnya kotak. Teruja juga sebab ingatkan masa isi borang untuk melayakkan dapat kotak ini hanya bergantung kepada nasib. Tidak sampai seminggu barang sampai.

Jom kita buka kotak, tengok apa yang pihak Nestle Breakfast Cereal.  Setiap ibu yang dapat kotak ini perlu menjalankan misi untuk mengambil gambar dengan barang-barang yang telah disediakan.



Dalam Whole Grain Starter Kit mengandungi :

1 x box Koko Krunch 330g
1 x box Honey Stars 330g
2 x mini boxes Koko Krunch 25g
2 x mini boxes Honey Stars 20g
2 x mini boxes Milo Cereal 20g
6 x packs Koko Krunch 30g
4 x bars Koko Krunch bar
1 x NESTLE playful cereal bowl
1 x booklet on Whole Grain
1 x jar of Whole Grain sample
1 x pledge card #ChooseWholeGrain
1 x balloons






Koko Krunch dan Honey Stars 330g

 6 mini mini boxes Koko Krunch, Honey Stars, Milo Cereal


Koko Krunch 30g dan Koko Krunch bar







Gambar untuk misi telah pun dihantar dan disahkan oleh pihak Nestle Breakfast Cereal. Terima kasih Nestle kerana menghadiahkan kami kit sarapan yang berkhasiat ini.






Untuk sarapan pagi lengkap dengan 5 vitamin penting ditambah kalsium dan zat besi, kami pilih Nestle Breakfast Cereals. #ChooseWholeGrain #NestleBreakfastCerealsMY

Post a comment

7 Comments

  1. Bestnyaaa, berbaloi beli ni. Baru tadi beli Nestle Honey GOLD Flakes! Betul tu bagus bekalkan cereal dr makan gula atau lain2 yg kurang khasiatkan.

    ReplyDelete
  2. Sha suka yang bar tu.. memang snack yang mengenyangkan..

    ReplyDelete
  3. Kalau anak anak saya ratah macam tuh je. Kalau bubuh dalam susu diorang tak nak. Tapi memnag bagus kan

    ReplyDelete
  4. Wah, macam2 ada yer dalam box tu.

    ReplyDelete