W.W ~ Persoalan CPUV terjawab..

Bukan senang yer nak menjadi yang terbaik... Akhirnya persoalan terjawab.. >_<
tak salah kan cuba untuk hantar tiket.. dan hari nie Fiza dapat jawapannya...

Post a comment

16 Comments

  1. Assalamualaikum fiza. bestnya bersoal jawab. bagus ni. bolehlah terjawab segala yang awak nak tahu, kan :)

    ReplyDelete
  2. Kalau hantar inshaaAllah dapat kak fiza. All the best^^

    ReplyDelete
  3. Betul! Shakira ni even banyak kali email haram reply, tapi hati ni sabar je lagi.. haha

    ReplyDelete
  4. jika ada rezeki insya-Allah dia akan bagi juga fiza..

    ReplyDelete
  5. insyaAllah lepas2 ni pasti melekat cpuv ^_^

    ReplyDelete
  6. tips yg berguna buat yumida
    nice sharing

    ReplyDelete
  7. rezeki Allah ada dimana2 kan ^^

    ReplyDelete
  8. Terus berblogging. Nanti mesti melekat jugak. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  9. insyaAllah, nanti mesti melekat. Jangan give up :)

    ReplyDelete
  10. hehehe.. kena usaha lagi ni .. :)

    ReplyDelete
  11. tak salah pn =) sy prnah hntar skali dan lpas 2 rezeki alhamdulillah ok la..

    ReplyDelete
  12. Sy dulu pon telur ayam jugak kak . Zero . Hoho . Insyaallah lepas tanya akan datang lah rezeki tuh ^_^

    ReplyDelete