Koleksi Fridge Magnet dan Keychain Ogos 13

Assalamualaikum dan monin sume.. cm biase tiap bulan mst fiza nk share kn ngn kwn2 blogger tentang koleksi FM dan keychain Fiza.. kali nie tuk bulan Ogos nyer.. tak banyak sgt.. tp koleksi nie mmg menarik bila kita letak kat peti ais kn..
Mula2 sekali Fiza dapat FM dari member opis Nadia yang pulang beraya di Labuan.. sempat dia bawa ole2 FM dr sana tuk bg kt sume staf2 opis...
bunga rafflesia dari Nadia..
Blogger Kak Zarena pula balik kampung, pun sempat bagi ole2 dr Melaka.. keychain yang comel dan FM Baju Kebaya.. besar pulak tu.. time kasih kak Ena.. 
keychain nie cm patung pakai baju tradisional Korea jer..>.< 
FM baju kebaya Pink...
Dan yang last sekali nie.. Fiza beli sendiri.. mmg unik sbs gitar dan biola..cm biasa tuk menambah koleksi FM Fiza.. 
mini biola dan gitar.. 
Bila letak kat peti ais, tambah pula pemberian orang, kita akan sentiasa ingat siapa yg berikan.. betul tak.. Korang pun ada minat yang sama ngn Fiza tak? boleh la kongsikan bersama.. >_<

Post a comment

11 Comments

  1. wahh , byk nye keychain . boleh la bg kat tira satu . hehe

    ReplyDelete
  2. uniknya bentuk baju kebaya tu fiza.. :D

    ReplyDelete
  3. yerp.. kita punya minat yang sama fiza.. nnt nak bt n2 utk FM yang baru dapat dan beli.. >_< hehe
    boleh ler pasni sharing mhering FM.. kiki

    ReplyDelete
  4. Sy suka FM yg bentuk biola & gitar.. mmg suka gitar sbg instrumen muzik pilihan. Nice sharing ye :)

    ReplyDelete
  5. kumpul banyak2 fiza so boleh masuk guineess world book of record :p

    ReplyDelete
  6. wahhh cntik =) msti dah byak koleksi kn..suka tgok org kumpul bnda2 mcm ni..

    ReplyDelete
  7. gitar tu k.ena ada
    umar yg pilih masa beli

    ReplyDelete
  8. cantikla fiza..baju kebaya tu..=D

    ReplyDelete
  9. paling atas tu..bunga rafflesia..sy ada gak..2..hehe

    ReplyDelete
  10. yang gitar tu smart sgt la fiza..

    ReplyDelete