Suasana Sambutan Hari Raya 2013 di Guardian Security Consultants

Habis la sudah bulan Syawal.. tp Fiza rs mst ramai lg yang mengadakan open house pd hujung mggu cm nie.. Opis Fiza baru jer buat Open Office pada 5 Sept 13 hari terakhir syawal .. Tujuan nye untuk mengumpulkan semua staf2 cawangan yang ader.. time2 cm nie la nk jupa ngn staf2 dan member 2 yg lain.. selalunye duk ckp telepon jer.. time2 buat mkn br la dpt jupe.. 

Setiap cawangan, department kne bw menu masing2.. untuk fiza senang jer.. ditugaskan untuk membuat hamper cabutan bertuah.. hamper pun bukan yg besar2... simple2 jer.. klu hamper besar fiza xreti buat...

hamper cabutan bertuah..

sebelum majlis bermula.. amek la pic dulu... hehe..
fiza, kak Ena, kak As

Selain menyambut hari Raya, ada juga potong kek untuk staf yang lahir pada bulan September.. Menu istimewa yg mmg Fiza tunggu kambing bakar.. mmg x pikir makanan lain dah.. sedap sgt...Bagi yg suke karaoke.. ader sesi nk melepas tension.. dan spe yg rs sore dorg sedap.. boleh la nyanyi puas2.. hihi..

meja juadah... 

menu satay, rendang dan nasi impit... 

kambing bakar.. nyum2... 

ayam bakar...

 sume nyer perut lapar..  

nie la besday boy nye.. Kapt. Salim Pengurus Operasi...

Kapt. mmg suke nyanyi dan sore dye mmg sedap.. lps dye potong kek.. makan skit.. pastu terus nyanyi jer.. dia la yg menghiburkan kami sepanjang majlis.. Bulan Sept nie dgrnye dia dah nk berhenti tuk jlnkan business sendiri.. Selamat Maju Jaya buat Tuan...

Set karaoke simple2...

Nie lah aktiviti yang berlansung sepanjang sepetang bersama kawan2 opis.. 

Jom kacau abg zul bakar ayam.. yg sebelah dia tu azuan lojistik

spe nk ayam bakar angkat tangan... 

Fiza, Hanis, Kak Ena, Kak As 

SMILE...

Nie lah bos fiza dan merangkap Pengurus Besar 

Ada satu cerita lagi.. Fiza menang cabutan bertuah.. hihu.. 1st time dlm idup.. haha.. x men tipu tau.. walaupun fiza yang buat hamper tu.. tp fiza tetap adil dan saksama.. tahun lepas pun fiza buat hemper.. tp x dpt.. thn nie rezeki merase jugak cm mn dpt hadiah... 

Cabutan bertuah sagu hati...
Hanis, Kapt Salim, Fiza... 

dpt sunsweet... 

bergambar  dgn staf Wilayah KL... 
kemain lagi Kak ena yer...

Kak Nor yg duk sebelah kiri tu.. jgn tido.. >_<

Majlis berjalan dgn lancar dan Fiza rs seronok sgt atas kerjasama semua staf.. Tahun dpn boleh buat lg.. dan menu kambing bakar mmg wajib ader... 

Sekian cerita pasal makan2 kt opis.. Korang buat apa hujung minggu nie? Fiza nk packing2 barang, nk balik kampung jap.. kampung pun dekat jer.. Selamat berhujung minggu semua.. >.<.. 

Jgn lupe yer.. isi la survey kat ruangan bawah kanan.. inform Fiza dan Fiza akan BW ke blog yang dah sini survey tu... >.<

Post a comment

3 Comments

  1. wah best nya makanan semua sedap2 ^_^

    ReplyDelete
  2. hu3..meriah btol =) menu pn sedap2 je..teringin je nk mkan kmbing 2..

    ReplyDelete