Find us on Facebook

Belisimo Energy Booster Rahsia Kekuatan Semulajadi Di Bulan Puasa

Assalamualaikum. Tak terlambat lagi untuk Fiza ucapkan selamat berpuasa buat semua pembaca blog ini. Sedar tak sedar dah hampir 2 minggu kita berpuasa. Tetapi tahun ini semangat berpuasa Fiza memang tinggi dan penuh tenaga. Nak tahu rahsianya? 


Belisimo Energy Booster Rahsia Kekuatan Semulajadi Di Bulan Puasa | Rahsianya? Fiza amalkan pengambilan Belisimo Energy Booster. Rutin harian tetap berjalan seperti biasa, pergi kerja, ambil anak sekolah. Alhamdulillah sepanjang bulan puasa nie memang tak rasa letih dah lesu pun. 

Kalau korang nak tahu Belisimo nie bukanlah sekadar produk biasa. Dengan menggunakan bahan-bahan semula jadi 100% dan bebas dari bahan pengawet, allergen atau gula tambahan, Belisimo menawarkan pelbagai manfaat untuk gaya hidup yang aktif dan sihat.


Sempena bulan yang mulia nie jugak, Belisimo dengan bangga mempersembahkan edisi Ramadan 2024. Belisimo, makanan tambahan kesihatan dalam bentuk jeli yang mudah dan ringan, kini hadir dengan formulasi unik yang memanfaatkan kekuatan buah Delima, Kurma dan Buah-buahan campuran lain untuk memberikan pendekatan holistik kepada kesihatan minda, badan dan rohani.Didatangkan dalam bentuk jeli yang mudah dibawa ke mana-mana, Belisimo adalah pilihan yang tepat bagi individu yang mengutamakan kesihatan tanpa mengabaikan kesibukan harian.

Keunikan Belisimo Energy Booster:
*Bantu meningkatkan immuniti
*Bantu melambatkan penuaan pramatang
*Bantu menambah tenaga
*Bantu meningkatkan pemulihan otot
*Bantu mengurangkan berat badan

Kandungan Nutrisi Penting:
*Vitamin E untuk kulit yang bersinar
*Vitamin C untuk menggalakkan produksi kolagen semulajadi
*Antiinflamatori untuk meredakan keradangan
Pemakanan Selama Ramadhan

Sepanjang bulan Ramadan nie, Fiza mengambil hanya satu (1) stik jelly Belisimo setiap hari. Belisimo juga boleh diambil sebelum dan selepas makan. Memang disarankan pengguna untuk ambil satu stick setiap hari. 

Satu kotak Belisimo mengandungi 10 stik, untuk sebulan boleh dapatkan 3 kotak terus. 


Selain daripada memakannya secara individu, korang boleh kreatif dalam mencampurkannya dengan makanan anda sebagai tabiat pemakanan yang sihat. (Contoh: dengan sandwich atau smoothie)

Fiza sendiri makan jeli Belisimo bersama granola. Potong jeli kecil-kecil, campur dengan granula, sedap korang. Sahur boleh skip makan nasi, ganti dengan granula bersama Belisimo.Kenapa Mesti Belisimo?

*Tiada kafein
*Tiada produk tenusu
*Tiada produk haiwan
*Tiada gluten atau gelatin
*Tiada gula tambahan
*Tiada alergen
*Tiada hormone

Promosi Gila-Gila Belisimo untuk Edisi Ramadan 2024

Dalam menyambut bulan penuh berkat Ramadan, Belisimo menawarkan promosi hebat untuk edisi khas Ramadan 2024!

Rebut promosi menarik ini sekarang dan nikmati kebaikan kesihatan Belisimo sambil menjalani ibadah puasa.

- Beli 2 kotak, PERCUMA 1 kotak + Penghantaran Percuma, hanya RM180!

Promosi ini berlangsung sepanjang bulan Mac 2024 sehingga berakhirnya bulan Ramadan. Jadi, jangan lepaskan peluang ini untuk meningkatkan kesihatan anda dengan Belisimo yang berkhasiat.


BELISIMO STOKIST MARCH OPENING

Pendaftaran PERCUMA; Hubungi NB Marketing: +6012 302 7094
Pakej: Platinum, Gold dan Silver

Sebagai stokis Belisimo, anda bukan hanya memiliki akses kepada produk berkualiti tinggi untuk pelanggan anda, tetapi juga peluang untuk memperoleh keuntungan yang menarik.

Dengan harga jualan yang menarik dan keuntungan yang besar setiap kotak, pakej-pakej Platinum, Gold dan Silver Belisimo menjanjikan pulangan yang menguntungkan bagi pelaburan anda.

Sertainya dalam menyokong kesihatan masyarakat sambil meraih kejayaan perniagaan yang berkekalan.

Untuk maklumat lanjut dan tempahan Belisimo Energy Booster layari www.nisabakrigourmet.com/products/belisimo-super-vit-energy

Telefon:
 +6012-3456789

Emel: 
info@belisimo.com

Laman Web:

Instagram: 

Tiktok:

Tawaran terhad dan rebut peluang baik ini sebelum kehabisan stok! Jadikan Ramadan tahun ini lebih bermakna dan menyihatkan dengan Belisimo.

Disclaimer:

Belisimo bukanlah produk pelangsing, produk kolagen khusus atau ubat-ubatan. Ia adalah makanan tambahan semulajadi yang direka untuk menyokong kesejahteraan harian anda. Manfaat yang dinyatakan adalah berdasarkan kepada bahan-bahan yang terdapat dalam Belisimo dan hasil semulajadi yang diberikan.

#belisimomy #belisimoenergybooster #supervitbelisimo

Post a Comment

0 Comments