Manfaat sertai komuniti keibubapaan theAsianparent Malaysia

Assalamualaikum. Rasa bertuah bila dapat join komuniti theAsianparent (TAP) Malaysia. Fiza pun tak ingat dari mana Fiza mula sertai komuniti ini tetapi setahu Fiza,  sewaktu Huwainaa umur setahun dalam tahun 2018 macam tu.


Manfaat sertai komuniti keibubapaan theAsianparent Malaysia | Sebelum Covid, ada juga event-event yang Fiza join bawah TAP nie. Paling best dapat bawa anak main kat Waka-waka Indoor playground. Itu belum lagi job review berbayar, giveaway dan peluang mencuba produk-produk barangan ibu dan bayi.

Pernah dinobatkan VIP Parent Bulan Mac

Dapat t-shirt pelancaran Vip Parents

Download apps TAP --> DI SINI

Join Webinar tips dan bagaimana 
menghasilkan gambar dan video yg bagus

Nak share kegembiraan memang tak susah, kalau korang pun nak cari side income, boleh join TAP. Pendek kata memang best kalau mommies2 yang ada anak kecil, ibu bapa, bakal ibu bapa, memang bagus sangat join.

Banyak ilmu, info yang kita akan dapat dan pelajari di sini.

Download 'theAsianparent' app. Asia's largest parenting network chosen by more than 32 million parents.

Download sini --> https://theasianparent.page.link/xpEtxA89u5kJwhPo7

Wassalam. 
 

Post a Comment

0 Comments