Panzer Glass Swarovski Camslider untuk iPhone 12 |12 Pro, anti-bakteria dan tahan lasak

Assalamualaikum. Screen protector handphone kita crack lagi. Adoi, masa beli kata tahan lasak, entah macam mana tengok-tengok dah crack. Tak tahu la bila masa phone jatuh. Disebabkan kedai telefon pun tak buka lagi waktu tu, try la cari kat google untuk iPhone kita nie. Cari Screen protector tahan lasak, tahan calar. Baca komen PanzerGlass terkenal dengan armoured glass kereta kebal. Biar betul?


Panzer Glass Swarovski Camslider untuk iPhone 12 |12 Pro, anti-bakteria dan tahan lasak | Kali nie tak kira dah, nak cari yang betul2 tahan lasak, mahal pun takpe. Sebab skrin handphone nie kalau dah retak, memang menangis tak berlagu la nak bayar kos pembaikan pula.

Panzer Glass Swarovski Camslider sangat sesuai dengan iPhone 12 Pro Max kita nie. Terbukti dapat membunuh hingga 99,99% bakteria permukaan yang paling biasa yang mungkin mempengaruhi produk ini. Dengan Teknologi MicroFracture Baru jadikan ianya 100% lebih kuat.

Boleh pasang sendiri je, sebab memang senang. 

Lekat dan tarik lapisan atas


Didatangkan juga dengan lapisan Anti blue light layer yang dapat membantu mengurangkan cahaya kuat dari telefon kita.

Kenapa korang pun perlu dapatkan Panzer Glass?

Scratch Resistant
Shock Resistant
100 % touch
Perfect Fit

Camslider dengan kristal dari Swarovski buatkan Iphone kita nampak sangat ekslusif dan elegen. Yang paling penting ia berikan perlindungan skrin terbaik untuk handphone.

Blink blink iPhone kita

Berkilat dan anti finger screen protector

Barulah rasa selamat

Dapatkan perlindungan anda sekarang! Terdapat di Maxis, Digi, Switch, Machines, Istore, Urban Republic, Flash Gadget, Harvey Norman dan seluruh Malaysia. Terokai lebih banyak jenama di halaman PanzerGlass Malaysia FanPage.

@panzerglass_my @panzerglass

#panzerglassmy #panzerglass #iphone12promax #swarovskicamslider #swarovski #phonecare #screenprotector #screenprotection 

Post a Comment

1 Comments