Sedap Giler Mochi Durian Walls Ice Cream

Assalamualaikum. Dua tiga hari nie memang dah viral sangat pasal ais krim mochi nie. Sebelum nie selalu dengan kuih mochi je kan. Kuih mochi ini lebih kurang macam kuih koci. Liat-liat sikit dan memang sedap dikunyah.


Sedap Giler Mochi Durian Walls Ice Cream | Kuih mochi memang sedap. Favorite sangat, Bila keluar pula ais krim mochi inti durian, tengok gambar pun dah terliur. Oleh sebab tak tahu, mula-mula memang mencari di kedai runcit. Kebetulan kat kedai yang Fiza pergi tu, ade orang lori ais krim walls tengah restock ais krim.

Fiza pun tanya dia ais krim mochi tak de ke? Dia jawab yang itu ada kat 7e. Owh.. macam tu.. okaylah Fiza akan pergi 7e.


Jadinya terbelilah 4 biji ais krim mochi. Kononnya nak bagi sekali Thaqif dan Huwainaa makan. Tapi anak-anak memang tak suka sebab tak macam ais krim yang dorang selalu makan. Nak pegang pun sejuk. Memang bebudak nie tolak ais krim mochi nie. Rezeki lah untuk mama dan dedi.


Isi dalam 100% puri durian
Sedap bak hang. Rasa macam makan durian. Harga sebiji Mochi nie RM 3. Agak mahal kan, tapi bagi peminat durian, pasti korang akan suka. Boleh la nak cari kat 7e berhampiran.

Wassalam.

Post a comment

13 Comments

  1. waalaikumussalam. Allahu, menggodanyaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. ya Allah, menggodanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Laris macam pisang goreng panas. Tunggu dah tak pemes nanti baru try makan.

    ReplyDelete
  4. Ala.. ala.. dah lah 7e jauh.. huhuhu...
    Tak baik tau..

    ReplyDelete
  5. 7e kt mana. Dah pusing cari takde

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak try...dia ad jual yg sekotak kat shopping berdekatan dgn empt sy..jimat sikit drpd beli satu2

    ReplyDelete
  7. Nanti nk cari jugak.

    Nampak fiza share ni, terliur

    ReplyDelete
  8. Nanti nk cari jugak.

    Nampak fiza share ni, terliur

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak merasa lagi.tungguuuuu

    ReplyDelete
  10. untunglah diorang tak suka.anak-anak akak siap suruh belikan lagi mochi durian.Hari tu beli 4 pack, dapat jamah setengah je.Yang lain diorang baham

    ReplyDelete