Realme XT dengan 64MP Quad Camera Xpert

Assalamualaikum. Meh sini nak kongsi lagi pasal telefon pintar Realme. Dah macam duta realme pula kan. Sebelum ini Fiza sudah kongsikan sedikit maklumat mengenai Realme 5 dan pro 5. Kali ini pula dan terbaharu, Realme XT.



Realme XT dengan 64MP Quad Camera Xpert | Keistimewaannya ialah ia didatangkan dengan dengan 64MP Quad Camera - empat kamera dengan harga serendah RM1,399. Kalau nak dibandingkan harga dengan ciri-ciri yang terdapat pada telefon Realme XT ini, macam tidak percaya kerana harga sangat mampu milik.


Butiran produk realme XT (8GB RAM + 128GB ROM)

  • ColorOS 6 customized by realme
  • 6.4-inch (16.2cm) dew-drop fullscreen
  • 8GB + 128GB storage (up to 256GB SD Card)
  • Front: 16MP
  • Rear: 64MP+6MP+8MP+5MP
  • 4000mAhh
Hasil gambar dengan pixel yang besar mampu untuk menghasilkan poster

Pilihan Pearl Blue / Pearl White
Pearl white pilihan hati

Pearl blue pun menawan hati

Kalau nak jadi realKuat, tunggu apa lagi? Jom checkout realme XT kat link ni https://bit.ly/2NhTiFC ataupun layari https://www.realme.com/my/realme-xt untuk maklumat lanjut. Kalau boleh nak rembat dua-dua sekali.

Jangan cakap Fiza tak payung!

#realKuat #64MPQuadCameraXpert

Post a comment

2 Comments

  1. pergh menggodanya. memang meleleh ayaq liur lah tengok hasil camera realme. hehehhee

    ReplyDelete