15 Idea Kek Fondant Hello Kitty

Assalamualaikum. Dalam masa sebulan lagi, tahun 2018 hampir melabuhkan tirai. Hujung tahun ini juga merupakan hari lahir Huwainaa Khayra. Masa berlalu terasa cepat, Huwainaa nak masuk umur setahun. 
#1

15 Idea Kek Fondant Hello Kitty | Untuk majlis sambutan hari lahir, Fiza sudah mula buat persiapan supaya tidak bajet perbelanjaan tidak lari. Bukan hendak buat majlis besar pun cukup sekadar sambutan.

Antara yang sedang dipersiapkan adalah kek untuk hari jadi. Tema semestinya Hello Kitty. Selagi Huwainaa belum mampu untuk membuat keputusan sendiri, Fiza akan tentukan temanya. Beberapa gambar menarik minat Fiza dan kek fondant yang memikat hati Fiza setakat ini. 

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11 

#12

#13

#14

#15

Comel dan cantik sangat design serta dekorasi kek yang telah diambil dari google image sebagai sumber rujukan. Mana pilihan yang berkenan di hati korang. Kongsilah dengan Fiza di ruangan komen. Wassalam.


Post a comment

3 Comments

  1. comelnya..sayang nak makan..:)

    ReplyDelete
  2. suka tengok pic no.2 tu..simple tapi cute jer..

    ReplyDelete
  3. Aduhai.. Lawanya kek tu... Kalau dapat kat anak Sha nie, memang suka dia..

    ReplyDelete