Homestay Kg. Taman Setia Cameron Highland

Assalamualaikum.. minggu lepas Fiza bersama famili mertua ke Cameron Highland sempena cuti sekolah. Walaupun baby Thaqif kecil lagi, kami bawa sepupu2 Baby Thaqif pergi melawat kebun strawberry. Dapat la mengubati rindu tok ma dan tok abah pada Baby Thaqif.

Bila dah ramai kene cari homestay dan hasil carian kat blog bertemulah Fiza dengan Aiza Homestay yang terletak di Kg. Taman Setia, Tanah Rata Cameron.

Rumah ala kampung, harga berpatutan dan selesa. 4 bilik tidur yang sangat selesa dengan 3 bilik air dan yang penting ada dapur.  Bila masak jimat sikit, boleh la makan strawberry banyak-banyak nanti.

Homestay dan bilik percutian

Ruang tamu, tv beserta siaran astro 

Master bedroom 

Bilik 2 

Bilik 3

Dapur

Bilik air

Selain tu, aiza homestay nie ada juga menyewa bilik-bilik untuk yang datang satu famili. 

No. utk dihubungi:
Aishah/Zahudi (0197570991 / 0197560991)

Harap info nie dapat membantu bagi mereka yang nak bawa keluarga besar pergi bercuti. 

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. wahhh nampak selesa sangat ni...macam best jer feeling feeling kat homestay tu...ihikss...

    ReplyDelete
  2. bestnya. tak pernah pegi lagi cameron. huhu. selamat bercuti ye :)

    ReplyDelete
  3. Waahh.. mmg best.. brp ni satu mlm..?

    ReplyDelete
  4. Okay juga homestay ni ^_^

    ReplyDelete