Baby sitter hari minggu

Assalamualaikum dan selamat bekerja pada hari isnin.. Lamanya Fiza off blog nie.. 3 hari tak jenguk blog.. Jumaat lepas sibuk dengan kerja.. sabtu dan ahad pula jadi baby sitter untuk Mia Sara.. Baru tahu penatnya macam mana kan bila ada anak.. nak layan Mia sorang sampai acik Fiza dia nie tak cukup tidur.. tapi meriah rumah bila Mia ada.. hari nie umah acik Fiza sunyi semula bila dah hantar Mia balik rumah malam tadi... sedey.. huk huk... 
Nanti Fiza nak upload gambar pergi jln2 dengan Mia.. nak upload hari nie tak sempat lagi.. Korang semua selamat bertugas yer.. tak kisah la kat opis atau rumah.. jangan monday blues.. Fiza nak luangkan masa BW kejap sementara bos belum sampai.. da.. >_<
Amin..

Post a comment

23 Comments

  1. amin ya rabbal amin.. wahwahhh.. bysitter di hujung mggu.. hehehe.. selamat bkerja dear, happty working ! fuhh.. nasib Zara xdak monday blues ari ni.. haha.

    Zara dtg ziarah smbil mnabung ntuk fiza =D

    ReplyDelete
  2. Biasa la tu Fiza ..bila ada kanak2 umah jd meriah ..bila diaorg dah takder raser sunyi sepi jer kan ..

    ReplyDelete
  3. Nnt upload gamba Jln2 Dgn Mia bnyak2 taw.... msti comel~~ :-)

    ReplyDelete
  4. Ehehe Dik An babysitter setiap hari hihi :P

    ReplyDelete
  5. klik promote content utk fiza

    ReplyDelete
  6. salam fiza..dah tengahari baru lya ada masa bw sikit.sibuk tugasan kat opis..best kan jadi baby sitter lay adah ada pengalaman jaga anak2 sedara sblm2 nie :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Bekerja, Fiza...
    Jadi baby sitter hujung minggu... InsyaAllah, nanti2 jaga anak sendiri pula... :)

    ReplyDelete
  8. melayan kerenah budak2 ni even penat tapi best kan..heee
    salam isnin kak fiza ^_^

    ReplyDelete
  9. Aminn..Happy Monday Fiza...

    ReplyDelete
  10. liya suka jugak kalo dapat jaga baby . hehe..

    ReplyDelete
  11. salam. hehehhe normal la tu sis..sy pun bw bila ada masa sahaja :)

    p.s menabung u-mobile

    ReplyDelete
  12. Baru sempat bw sini... Zumal pun pernah jaga baby, memang meriah rasanya walaupun kekadang rasa lebat juga :)

    ReplyDelete
  13. aku tiap2 minggu jadi babysiter...

    ReplyDelete
  14. sama la..baru hari ni nak jenguk blog..kesian blog terabai..kan??hehe

    ReplyDelete
  15. seronoknye jd baby sitter
    layan baby jap

    ReplyDelete
  16. suka buli budak kecik.hihi
    seronok usik2 :p

    ReplyDelete
  17. Memang penat sangat nak jaga budak. Hahahahais

    ReplyDelete
  18. best jd babysitter sis....saya singgah..salam isnin..:DD

    ReplyDelete
  19. Ana pun jage gak anak buah. Ke main meriah. Tapi itulah..malam2 bangun nak susu botol. Huhu.

    ReplyDelete
  20. kerja di bulan puasa mcm mana la ye.. nk tgk mia tu. hehe

    ReplyDelete
  21. Jga ank orng wlpn skjap mmng memenatkn.. Nk layan karenahnya lg.. Blum lg klau layan peel ank sndiri nti..

    ReplyDelete