HelloKitty di pagi Khamis..

Assalamualaikum dan selamat pagi sume.. cuace pagi nie mmg best betul tuk meneruskan tidur kn.. tp kt tempat kje mn boleh tido.. sesambil tu.. fiza nk share pic kt bwh nie.. aduyai.. comel kan.. tp tertanye jugak, seat dlm dan segala hiasan dlm flight tu mmg bertemakan hello kitty ker.. jom scroll ke bawah...

mmg comel betui.. fiza collect sume pic nie kt google image.. pagi2 ngk mende comel mmg rs senang jer hati wlpun hati x senang.. hehe.. aper pendapat korg.. comel kn.. agk2 tambang dye pun mesti mahal kn..

Post a comment

14 Comments

  1. fiza, meh la datang JB, kan ada bandar hello kitty kat sini.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama..klu bw budak sekali br best.. dah tua2 nie malu la nk g sn..hehe

      Delete
  2. nie bukan budak yg suka mak budak pun confirm akan suka

    ReplyDelete
  3. WAH!!..pink2la..semuanya hello kitty..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela..patutnye stewardess pun kne pakai kostum HK kan..

      Delete
  4. Alo lo lo bestnya...cantik. Dah la peminat hk ni.

    ReplyDelete
  5. country mane tu fiza?

    dah klik iklan nuff & churp2 fiza. hopefully each click is counted in coz takut they only kira click stats from m'sian je.

    fae from brunei btw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza x tau la pae..just search psl hello kitty jer.. x ngk pulak negara mn..anyway..thanks yer klik iklan..

      Delete
  6. sangat comel.. mesti pramugari dia pun ceria macam hello kitty jugakan?

    ReplyDelete
  7. Pehh comel kot. Siap ada maskot Hello Kitty lagi. Ni kalau peminat fanatik Hello Kitty ni, memang siap la. Haha~

    ReplyDelete
  8. tiket eva air ni mmg murah bagi saya sebab tak ternilai dengan service n keselesaannya...

    ReplyDelete