Berkenalan sebagai Shopee Ambassador kini menjadi sahabat baik

Assalamualaikum. Mula kenal dalam media sosial. Like komen, balas komen memang tak terfikir untuk berjumpa dan berkenalan. Kebetulan masa Event Shopee Ambassador (SA)  Launch, Fiza ternampak sorang yang Fiza selalu like gambar dia di FB. Dari situ kami mula berkenalan secara dekat. 

Shopee Ambassador (SA) Launch
Blogger dan SA Saidatul Akma Che Hamid


Sebelum ini pun kami beberapa kali juga jumpa tapi dalam event. Nak sembang panjang pun masa tidak mengizinkan. Jadinya Kema decide untuk buat gathering sambil makan-makan. Fiza on je janji kene masa dan tempat.

Perjumpaan kami di NU Central KL. Bila jumpa macam-macam cerita kami kongsi dan kami tak membawang. Share pasal life, job dan pasal anak-anak. Best dapat jumpa kawan yang satu kepala. Sempat shopping kat BO. Kema juga sempat belanja makan makanan korea. 










Nice cinggu forever
Muka senyum banyak makanan sedap2 nie
Pertemuan yang singkat tapi bermakna buat kami. Semoga Kema sentiasa berjaya dalam karier dan juga dalam dunia blogging. Kalau ada masa lagi kita bertemu lagi. Tak puas la borak-borak, shopping sama-sama. Ada masa dan kesempatan kita berjumpa lagi.

Wassalam.

Post a comment

4 Comments

  1. Allhamdulillah. Selamat memanjangkan ukhwah

    ReplyDelete
  2. Srnk kan jpe kawan2 dalam media sosial..tambah2 yang jenis sekepala..

    ReplyDelete
  3. Semoga hubungan persahabatan berkekalan ye awak..

    ReplyDelete
  4. Bestnya...sambil makan sambil sembang....

    ReplyDelete