Hadiah Peraduan PEPSI CNY OOTD Contest

Assalamualaikum dan Salam Jumaat. Hari ini juga merupakan hari ke-5 umat Islam berpuasa. 

Bulan Februari yang lepas, Fiza telah disenaraikan dalam 88 orang pemenang untuk satu peraduan anjuran Nuffnang MY dan Pepsi sempena OOTD Tahun Baru Cina.


Hadiah Peraduan PEPSI CNY OOTD Contest | Uisshh.. kenapa lama sangat baru nak update. Ceritanya disebabkan hadiahnya baru sahaja diterima beberapa hari yang lepas.

Alhamdulillah, boleh buat tambahan simpanan untuk beli baju raya. Lama juga proses untuk dapat duit yer tapi tak apa yang penting dapat.

OOTD kami bertemakan merah hati

Pengumuman sebagai pemenang
Fiza join contest ini kerana kebetulan pada Tahun Baru Cina yang lepas kami memakai pakaian serba merah untuk hadir majlis kenduri. Tak sangka ada rezeki untuk menyertai peraduan dan menang. 

Itu sahaja cerita. Bulan puasa nie pening nak ngadap PC lama-lama. Terima kasih kerana singgah dan selamat berpuasa untuk korang semua.

Wassalam.

Post a comment

6 Comments

  1. Salam Jumaat. Wah tahniah kak fiza menang peraduan :) hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah Fiza..dah rezeki tuuu

    ReplyDelete
  3. wahhh, tahniah. lama juga tu nak kena tunggu. janji dapat kan :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah fiza.. mmg cantik sesondon patut la menang

    ReplyDelete
  5. Tahniah awak!! Nanti hadiah dah sampai, jangan lupa share tau :P

    ReplyDelete