Sambutan Hari Jadi Daddy

Assalamualaikum. Sambutan ini memang tidak dirancang langsung. Pada hari yang sama iaitu pada 17 Julai 2018, Fiza berfikir why not bagi suprise kat suami sempena birthday dia hari itu. Lagipun  tak pernah buat. 

Sampai di pejabat, Fiza nak cari Chocolate bouquet + balloon. Cari punya cari ada kedai area Sg. buloh yang boleh buatkan suprise gift macam tu. Dari situ mula rasa nak buat deco ringkas. Fiza terus apply cuti half day. Fiza balik rumah dan siapkan deco sebelum dedi balik kerja.

HB balloons

Chocolate bouquet + balloon

Cheese cake

Daddy dan anak-anaknya

Peace mama

Thaqif tolong daddy tiup lilin

Seronoknya ada belon

Thaqif punya nie

Sambutan hari lahir daddy bertukar jadi sambutan hari lahir Thaqif. Thaqif memang suka sangat kalau ada kek, lepas itu tiup lilin. Kalau dia pergi majlis hari lahir orang lain pun dia kata itu kek dia. 

Begitulah kami sekeluarga sambut birthday daddy. Terasa seronok bila dapat buatkan kejutan untuk orang yang kita sayang. 

Wassalam.

Post a comment

5 Comments

  1. bestnya, mesti seronok dapat suprise dari yang tersayang hihi

    ReplyDelete
  2. Wah.. Sedap nampak cheese cake itu.. Kikiki.. Happy birthday buat husband sis..

    ReplyDelete
  3. salam..
    hi sis fiza..yaya singgh sini smbil follow awk..
    slmt bkenalan =)
    anyway, kek tu nmpk dap..huhu..
    hpi blted bufday to ur husbnd ^_^

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday to your husband

    ReplyDelete
  5. Wah nampak betul2 macam birthday Thaqif ja. Happy belated birthday buat husband Fiza...

    ReplyDelete