Pagar keselamatan bayi

Assalamualaikum dan selamat pagi. Perancangan untuk memasang pagar di tangga rumah berjaya selepas dapat gaji.. Survey, tengok harga,, tengok bentuk, maka beli la terus. Order jumaat sampai di pejabat hari Selasa sebab Isnin cuti Hari Buruh.
Memang cepat dan pantas.. Tulah kelebihan membeli kat Lazada nie..

Kotak dia memang besar.. terkejut bila sampai 

Pemasangan juga mudah.. 
ketatkan di tepi dinding dan pagar tanpa perlu menebuk lubang 

Kuat dan kukuh 

Fiza beli pagar beserta dua extention.
Rupanya perlu satu extension je.. satu lagi simpan dan pasang kat tangga atas pula

Merenung di luar tangga jela Thaqif..
tulah suka sangat memanjat 

Website Lazada..
 tawaran dengan harga yang sangat berpatutan

Semua nie untuk keselamatan anak mama si Thaqif tu.. memang tak boleh nampak tangga.. nak memanjat jer.. Kita risaukan dia jatuh.. Untuk langkah keselamatan, terpaksalah untuk beli safety gate. Baru la lega.
Wassalam.

Post a comment

3 Comments