Cenderahati dan koleksi Fridge Magnet dari Pulau Langkawi

Assalamualaikum dan Salam Jumaat.. sunyi dah rasanya blog Fiza nie sebab Fiza pun dah jarang BW macam dulu.. malas ada.. pastu masa pun tak de.. Jadi bila ada cerita baru la update..

Dulu bila dapat FM ke.. keychain ke.. mesti update.. sekarang nie bila dapat letak kat peti lepas tu malas dah nak update.. Kali nie nak rajin sikit sebab dapat cenderahati daripada dua orang yang pergi langkawi bulan lepas.. Member opis dan adik Fiza.

Cenderahati dari member opis.


 

 

 
Cenderahati dari Adik Fiza 


 

Walaupun tak banyak sekurang-kurangnya dorang ingat kat kite.. hehe.. Bila lagi la Fiza nak pergi langkawi.. rindu jugak nak shopping coklat banyak-banyak. Last pegi seingat Fiza tahun 2012.

Lama dah tu. Kene kumpul duit nie.Ada rezeki nak bawa Thaqif pulak naik bot..

Wassalam.

Post a comment

3 Comments