Pelakon Descendants of the Sun

Assalamualaikum.. post nie tuk peminat kdrama yang layan Descendants of the Sun.. walaupun cerita nie dah habis dan banyak kali ulang di channel KBS, ia masih menjadi trending dan panas macam goreng pisang. Mungkin sebab jalan cerita dia, percintaan antara anggota tentera dan doktor yang hensom dan cantik. Pelakon pulak boleh dikatakan star. Kdraman nie dibintangi oleh Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin GooKim dan Ji-won. 
Watak utama
Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin GooKim dan Ji-won


Boleh kata tak berkelip mata tengok lakonan dorang nie. Dalam kesibukan dan keseriusan mereka dalam menjalankan tugas, mereka sempat bercinta dan banyak dugaan yang mereka hadapi.

Untuk ubat rindu korang, meh Fiza belanja gambar-gambar dorang. 








 

Gambar sedutan daripada drama Descendants of the Sun.




 

 

 

   

 

Hensom kan abg-abg askar nie.. hehe.. ingatkan nak buat sinopsis untuk cerita nie tapi rasanya malas lagi.. tunggu la bila-bila rajin. Online streaming pun banyak kat website. Selamat menonton.

Kredit gambar : KBS World, Google Image

Post a comment

1 Comments

  1. Haha haritu masa pi Korea takdak pon abam yang segak segak camni.. Kalau pompuan memang lawa lawa.. Ka MD yang bias? Hahaha

    ReplyDelete