Beli laptop baru jenama Acer

Assalamualaikum. Hajat untuk mendapatkan laptop baru dah termakbul.. bukan ape.. laptop yg sedia ada memang sudah tidak dapat diselamatkan lagi. Lagipun laptop lama tu dah 7 tahun Fiza pakai. Dah berapa kali Fiza format sendiri sebabkan bermasalah. Problem bateri dan hardisk tak payah cakap la, memang stress dibuatnya.
Awal tahun 2013 pernah jugak pegi Digital Mall SS14 tuk cari bateri laptop tu.. tapi stok kene order dari Korea.

cm nie la rupe internal hardisk..
Isnin lepas kami ke Digital Mall untuk mencari laptop baru jenama Acer. Semuanya dipermudahkan dan rezeki Fiza untuk dapat laptop baru.
digital mall Ground Floor
Free gift.. 8 barang termasuk beg laptop..
OS Window 8..pengalaman baru tuk fiza
HAPPY
Laptop baru menggunakan OS Window 8. Seronok dan pening jugak nak menggodek sebab sebelum nie gune Window 7 kan. Laptop memang satu keperluan dan perlu ada di rumah. Wassalam.

Post a comment

6 Comments