Thaqif bermain di Taman Permainan M Residence

Assalamualaikum. Umur Thaqif sekarang sudah masuk 19 bulan. Cepatnya masa berlalu. Bersyukur kerana Thaqif membesar dengan sihat dan sangat lasak. Kalau bawa ke taman automatik Fiza pun berpeluh sebab adegan kejar-mengejar yang Thaqif ciptakan. Fuhhh...
 "Kejar lah mama kalau dapat"
"Hi Friend, jom lah main dengan Thaqif"

"Mama, are you ready to main kejar-kejar with me?"

"On your mark get set go!!!"
"LARIIIIII !!!!" 
"Berhenti kejap, cantik pula bunga nie"
"Mama, dog!! Thaqif suka dog"
Boleh suka tapi don't touch okay...
Macam tu la gelagat Thaqif bila dapat bermain di taman. Fiza kalau ada masa, balik kerja akan singgah sebentar di taman permainan berhampiran rumah untuk bagi Thaqif bermain. Kalau tidak balik je rumah terus  mengadap kartun. Elok bagi Thaqif main di luar.
Wassalam.

Post a comment

3 Comments

  1. kemain thaqiff..seronok dia bermain ea...

    ReplyDelete
  2. Kanak2 sebsr thaqif memg kna juga di dedahkn dgn dunia luar knk2 kan

    ReplyDelete