Dato Sri Siti Nurhaliza umumkan jantina anak kedua di Shopee 12.12 Birthday Show

Assalamualaikum.. sempena Shopee 12.12 Birthday Sales, pihak Shopee telah menjemput Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan Datuk K. Jadi, Fiza macam biasa tak kan lepaskan live show nie. Almaklumlah peminat Dato’ Siti kan.


Ingatkan dia nak promote SimplySiti je. Rupanya live show kali ini di Shopee Mamak beliau nak umumkan sekali jantina baby kedua beliau. Ramai yang teka jantina baby Tokti kali ini adalah baby boy.


Tunggu punya tunggu, Tokti janji cukup 500k likes dia akan umumkan jantina baby nya. Memang like tu berjaya dicapai. Fiza pun tak berhenti like, yelah memang tak sabar nk tahu. Poll yang pihak Shopee sediakan pun menunjukkan undian Tokti bakal mendapat baby boy.


Korang agak2 apa jantina baby Tokti yer.. Cukup 500k likes Tokti pun umumkan. Memang dari raut wajah beliau pun nampak yang impian Tokti untuk ada sepasang cahaya mata akhirnya tercapai. 

Tahniah buat Dato’ Sri Siti dan suami kerana bakal menimang cahaya mata lelaki. Seronoknya Tokti sebab akhirnya tercapai juga impian dan Tokti nak ada sepasang anak.

Jadinya, sekarang kita tunggu lagi 4 bulan. Tak sabar nk tgk wajah adik lelaki Aafiyah. Semoga segala urusan Tokti dipermudahkan. Amin. 

Jadi sempena Shopee 12.12 Birthday Sales juga, dapatkan diskaun dan baucer penjimatan.
 IT'S 1️⃣2️⃣.1️⃣2️⃣ and SHOPEE'S 
5️⃣TH'S BIRTHDAY. πŸŽ‚πŸ₯³

Don't forget to claim the πŸ†“ Shipping Voucher from 12-2am with min. spend of RM0. 😱

Now's the best time to clear your cart and checkout NOW! πŸ›’


#shopeeMY
#shopee1212birthdaysale 
#shopeehaul 
#shopeeambassador
#bloggerMY
#kbba9
#lifestyleblogger
#fizaizawadotcom


 

Post a Comment

3 Comments

  1. Tahniah kpd tok ti. Abe kie juga yg kempunan nak anak lelaki.

    ReplyDelete
  2. Pasal TokTi semua excited nak tahu kan meriah betul

    ReplyDelete
  3. dah mengandung lagi toktie.. adoi nape i is tataw ni.. nampak sgt x ikut perkembangan semasa.. hahaa

    ReplyDelete