Hadiah untuk baby pertama Muhammad Thaqif Khalaf

Assalamualaikum dan salam Jumaat.. ada kesempatan masa nie boleh la Fiza update blog sikit.. mana tak nye.. skrg rutin hidup 100% berubah.. tak mcm hidup berdua dulu.. sekarang nie 24 jam kene layan baby Thaqif je.. tak layan menangis pulak.

Ramai kawan-kawan saudara datang ke rumah untuk melihat baby baru. Alhamdulillah,  mana tak nya baby yang ramai sgt orang tunggu. 3 tahun menanti dan akhirnya dikurniakan juga seorang bayi lelaki untuk kami sekeluarga.  Mereka yang datang pun tak dengan tangan kosong,  rezeki baby Thaqif. Alhamdulillah..

Hamper drp Ofis Mr. Hubby 

Baju baby drp Ofis Mr. Hubby  

Mainan nie Mak sedare Baby Thaqif bagi

Mak sedare Baby Thaqif hadiahkan feeding set..
 awalnye dapat bekas makan baby 

Mak sedare Baby Thaqif hadiahkan kasut comel..  

Hamper drp Cik Lia, bff Fiza 

Hamper dr opis Fiza

Baju nie nenek baby Thaqif hadiahkan

Goodies bag.. 
Nie pihak Hospital Selayang bagi.

Fiza juga nak ucapkan terima kasih atas ucapan tahniah korang semua. Bagi yang sudi memberi hadiah terima kasih sangat-sangat dan yang datang untuk  melawat  pun Fiza rasa sangat seronok dan dihargai.

Semoga kehadiran Thaqif memberi rezeki dan kebahagian yang melimpah ruah buat kami sekeluarga. Amin.

Wassalam.

Post a comment

11 Comments

  1. Assalamualaikum fiza, alhamdullilah. rezeki anak. bestnya. Thaqif, semoga awak membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. besar boleh kawan dengan abang Adam. hihiiii

    ReplyDelete
  2. wahh alhamdulillah rezeki anak fiza. Tahniah ye fiza ...moga Allah gandakan lagi rezeki untuk fiza sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. Wah, banyaknya hadiah untuk baby ^-^

    ReplyDelete
  4. wahh banyaknyaaa dpat hadiah ^^ rezeki

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah murah rezeki baby :)

    ReplyDelete
  6. bestnye..
    arap pasni rezeki saye plak nk dpt baby..
    =)

    ReplyDelete
  7. best.. sebab tu masa mengandung jangan beli barang baby banyak2 ..sebab mesti kalau kawan2 datang melawat bawak segala macam benda..hehehh

    ReplyDelete
  8. tahniah, smoga jd anak yg soleh ye thaqif :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah tau! suka tgk...biasalah...baby , anak tu mmg pembawa rezeki...kalau tak utk ibubapa dia...utk diri sendiri..hihihi

    ReplyDelete