Find us on Facebook

Jus iVita Eyecare membantu merawat masalah rabun serta mencantikkan mata

Assalamualaikum. Bersyukurlah kepada mereka yang tidak mempunyai masalah mata seperti rabun, silau dan penyakit berkaitan mata. Ini kerana penglihatan adalah anugerah paling besar buat kita semua. Kalau tiada masalah mata eloklah mata dijaga dengan elok.


Bagi yang mempunyai masalah mata seperti Fiza iaitu rabun jauh dan silau, memang sukar untuk dirawat melainkan berusaha supaya rabun tidak menjadi lebih teruk. Tapi baru-baru ini Fiza diperkenalkan dengan satu supplement untuk mata iaitu Jus iVita. 


Jus iVita Eyecare membantu merawat masalah rabun serta mencantikkan mata| Minuman kesihatan mata jus iVita bukan sahaja membantu merawat mata tetapi ia mengandungi banyak khasiat buat pengguna yang ingin mendapatkan kebaikan daripadanya.


Antara Khasiat Jus iVita adalah : 

  • Membantu mencerahkan penglihatan mata
  • Mempunyai kandungan antioksida yg tinggi
  • Membantu melindungi mata dari sinaran yg tidak elok
  • Membantu mengurangkan masalah rabun mata dan silau
  • Mencantikkan mata dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
  • Menjadikan mata lebih bersinar
  • Membantu mengawal masalah katarak/selaput mata


Selain itu Jus iVita membantu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata, melembabkan mata untuk sentiasa menampakkan mata dalam keadaan segar dan tidak kering. Kandungan bahan di dalamnya adalah 100% semulajadi.

Ia mengandungi ramuan yang terdiri daripada kurma, delima, blueberi, serbuk buah zaitun, kolagen (ikan), bilberi dan juga DHA (Ekstrak Marigold). Ramuan yang terkandung di dalam Jus iVita sememangnya membantu dalam memulihkan semula penglihatan yang kabur. Keistimewaan lain antaranya ialah: 

1. Menambah tenaga dan mengatasi kelesuan 
2. Menguatkan daya tahan tubuh badan dan antibodi 
3. Meningkatkan perkembangan minda 
4. Membantu mencerdaskan minda dan daya ingatan 
5. Berpotensi memulihkan masalah rabun malam

Cara pengambilan

Untuk memastikan khasiat di dalam iVita terpelihara, disarankan untuk menggunakan sudu plastik. 

Minum satu sudu besar 30 minit sebelum sarapan pagi dan 30 minit sebelum tidur.

Disarankan juga untuk minum air kosong sekurang-kurangnya 1.5 - 2 liter sehari
Video Testimoni Fiza sendiri setelah sebulan mengamalkan minum Jus iVita

Selain masalah rabun dan silau, Fiza juga mengalami masalah mata yang cepat letih dan juga kering. Alhamdulillah, Jus iVita memang banyak membantu Fiza dalam mengatasi masalah mata yang Fiza alami sebelum ini serta merawat lingkaran bawah mata.

Silau makin berkurangan sejak akhir-akhir ini dan sekiranya Fiza mengamalkannya secara berterusan, masalah rabun juga akan beransur pulih. 


Fiza kongsikan juga testimoni mereka yang mengambil Jus iVita

Kebanyakkan mereka menghantar bacaan rabun yang menunjukkan penurunan. Ada yang baru sahaja menghabiskan 2 botol, telah nampak penurunan bacaan. Memang Fiza pun sangat kagum dengan keberkesanan jus Ivita ini.Keberkesanannya tidak perlu diragui kerana Fiza sendiri telah merasa manfaat dan kebaikan daripada Jus iVita. Ianya turut mempunyai no. rujukan KKM, halal serta mendapat persijilan daripada JAKIM.Jus iVita boleh diambil oleh semua peringkat umur kerana ia adalah makanan tambahan @ supplement dan bukannya ubat. Jus iVita hanya tidak dibenarkan kepada pesakit yang mengambil insulin dan wanita mengandung. 

Untuk maklumat lanjut & pembelian korang boleh layari info di bawah atau whatsapp 0134172433.


Post a Comment

3 Comments