Kempunan NFS

Assalamualaikum.. hari ahad menjelma lagi.. ape yer plan untuk hari nie.. Fiza hari nie duduk umah layan batuk... semalam suara dah macam penyanyi rock.. kalau gi karaoke memang sedap sangat nie bawak lagu rock...huhu...
google image
Mujur tak demam kira ok la kan.. kalau demam apa pun tak boleh buat.. semalam keluar jugak.. drive pergi AEON Rawang dengan adik.. Niat nak gi tengok wayang cite Need For Speed.. hehe.. punye la ketinggalan zaman, rupenye dah takde kat GSC Rawang nie.. adoyai...  kalau tengok kat internet still ditayang kan lagi.. Takpe la.. kita gi cari CD jelah nanti kan.. 
Fiza nak sambung BW kejap..  kul 1030 nanti nak memasak makan tengah hari pulak.. cerita lebih pasal semalam Fiza update kemudian..  Selamat berhujung minggu.. >_<

Post a Comment

12 Comments

  1. jom gi karoeke sis.. hehe..
    get well soon sistah ^^

    ReplyDelete
  2. jom gi karoeke sis.. hehe..
    get well soon sistah ^^

    ReplyDelete
  3. jom gi karoeke sis.. hehe..
    get well soon sistah ^^

    ReplyDelete
  4. Sabar yer Fiza, beli CD je la atau tengok mcm2 filem lagi yg best sedang ditayangkan :)

    ReplyDelete
  5. selamat berhujung minggu dear

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu dear

    ReplyDelete
  7. kite pon batuk2 ni.. dmam jgk..
    ='(

    ReplyDelete
  8. fae pun belum tgk Need for Speed

    ReplyDelete
  9. Tak tahu pun ada cerita baru; Need For Speed tu.

    ReplyDelete
  10. lya singgah trus menabung cne fiza :)

    ReplyDelete
  11. byk minom air suam taauuu, cuaca skang ni xelok sgt.. kejap mendung, kejap panas.. effect kesihatan diri.. so msti minom air suam lebih sket okey ? =D

    ReplyDelete