Assalamualaikum. Kulit yang cantik dan sihat memang idaman semua orang tidak kira golongan wanita ataupun lelaki. Kecantikan kulit wajah sebenarnya bermula dari dalam. Sebab itu, jika muka kita berjerawat, kelihatan kusam, jika kita menggunakan produk penjagaan wajah semahal mana pun, kadang-kadang ia tidak berkesan kerana ianya perlu dirawat dari dalam.
Kita Beauties Pu'th membantu mencerahkan dan melicinkan kulit wajah | Produk tempatan yang Fiza sendiri amalkan untuk dapatkan kulit wajah yang sihat adalah Kita Beauties Pu'th. Ia adalah Minuman Campuran Botani yang mengandungi bahan utama seperti Orange, Camu-camu, Alpha Lipoic Acid dan Grape Seed.
Antara khasiat dan manfaat yang boleh didapati di dalam Kita Beauties Pu'th adalah:
• Membantu mencerahkan kulit
• Membantu melicinkan kulit
• Mencegah pertumbuhan jerawat
• Membantu merawat tona lebih sekata
• Membantu menegangkan kulit
• Merawat liang pori menjadi lebih kecil
• Mengurangkan minyak pada muka
• Membantu melembapkan kulit

Kandungan yang terdapat dalam Kita Beauties Pu'th seperti
Grape Seed adalah untuk mencerahkan kulit dan mengimbangi kulit wajah.
Camu-camu merupakan Superfood untuk wajah anda untuk diet harian anda 60x lebih kuat daripada Vitamin C
Alpha Lipoic Acid yang merupakan antioksidan utama bagi menghalang penuaan dan keradangan kulit.
dan Vitamin C yang membantu mencantikkan kulit.
Testimoni selepas seminggu mengamalkan Kita Beauties Pu'th
Rasanya memang sedap dan mudah untuk ditelan kerana ia bukannya ubat. Bagi Fiza sendiri, amalan minum Kita Beauties Pu'th adalah untuk mengatasi kulit wajah yang terlalu berminyak dan kusam. Selepas seminggu mengamalkan secara konsisten, kulit wajah terasa lembut dan kurang berminyak.
Jadi, Fiza akan terus mengambil produk Kita Beauties Pu'th bagi mendapatkan kesan terbaik untuk kulit wajah.
Cara Pengambilan
Boleh bancuhkan 1 sachet dalam 100ml air. Boleh bancuhkan dengan air biasa, air suam ataupun air sejuk tetapi pastikan bancuhan betul-betul larut sebelum minum.


Tips pengambilan
Produk yang MEMPUNYAI KOLAGEN tidak digalakkan dan tidak sesuai untuk pengguna yang mempunyai masalah alahan makanan laut atau masalah kulit sensitif atau masalah resdung.
Boleh bancuhkan dengan air suam, air biasa atau air sejuk tetapi pastikan betul-betul larut dahulu sblm minum.
Diambil selepas sarapan atau sebelum tidur.
Amalkan minum AIR MASAK 2-3 liter untuk kesan terbaik.
TIDAK SESUAI untuk ibu mengandung.

Disclaimer
Produk Kita Beauties adalah makanan tambahan seharian yang mana ia sebenarnya membantu mereka-mereka yang inginkan kulit wajah yang cantik dan sihat.
Produk Kita Beauties bukan di perbuat dari ubat. Kita Beauties tidak dapat bantu menyembuh sakit sakit kronik.
Harga sekotak :
6 grams x 10 Sachets - RM28.80
Produk boleh didapati dan dibeli di Guardian Malaysia. Untuk info dan maklumat lanjut, layari website dan laman sosial Kita Beauties seperti di bawah:
Website : http://www.kitabeauties.com/
Facebook : kita beauties
Instagram : @kita_beauties
3 Comments
wow..makin cantik la dia..:)
ReplyDeletepewitttt makin cantik la fizza ni
ReplyDeleteDulu masa muda2 dan single memang selalu consume minuman macam ni tapi sejak beranak pinak ni, makin risau nak minum terutama sebab menyusu badan. Selalu fikir tak effect ke volume susu, ada alergik tak nanti..haha. Sebab tua dah kot..
ReplyDelete